top of page

ASIAKKAAN TARVE

TAPAHTUMAVIDEO, TAPAHTUMAKUVAUS

Wella järjesti Shimmering Wonderland tapahtuman maaliskuussa 2022. Heillä oli toiveena saada taltioitua tapahtuma ja sen fiilis mahdollisimman monipuolisesti. Tapahtuma koostui liiketoimintaa kehittävistä koulutuksista, hiusmalleista, illallisesta sekä mahtavista esityksistä. Varsinkin tapahtumia järjestävät tietävät, että suunnitelman muutoksia voi tapahtua lyhyilläkin varoitusajoilla. Asiakkaan alkuperäisiin tarpeisiin kuului videotuotanto ja valokuvaus. Sinne lisättiin lopulta myös kuvauskoulutus, kun yksi alkuperäisistä buukkauksista peruuntui. Loimme muutaman päivän varoitusajalla koulutuksen tapahtumaa varten ja luennoimme 300 hengelle heti tapahtumapäivän alussa.

"Lyhyet inspiroivat videot saivat tapahtuman jälkeen runsaasti positiivista asiakaspalautetta. Erityisesti haluan kiittää Saari Visualsin joustavuutta sekä rohkeutta viime hetken muutoksiin. Parin päivän varoitusajalla toteutettiin yksi päiväohjelman luennoista, joka keskittyi valokuvaukseen."

- Milla Partonen, Education Country Manager

MEIDÄN RATKAISUMME

MONIPUOLISTA SISÄLTÖÄ JÄLKIMARKKINOINTIIN

Luennon ja siihen tarvittavan materiaalin tuottamisen lisäksi kuvasimme tapahtumavideon sosiaalista mediaa ja jälkimarkkinointia varten, valokuvasimme tapahtuman hetkiä sekä toteutimme erillisen studiokuvauksen. Hoidimme tuotannon neljän kuvaajan voimin: videomateriaalin taltioinnin lisäksi Santeri piti kuvausluennon, Henri hoiti videopuolen, Riika kuvasi tapahtumakuvia hetkistä ja Christa taltioi malleja sekä kouluttajia kasaamassamme studiossa. Asiakkaan toiveissa oli saada mahdollisimman paljon materiaalia sosiaaliseen mediaan: siksi tuotimme yhteensä kahdeksan erilaista somevideota tapahtumavideon lisäksi ja yli 300 valokuvaa. Oli kunnia päästä osaksi näin hienoa tapahtumaa - kiitos Wella!

DSC07075_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

MITÄ MUUTA ME VOISIMME TARJOTA?

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka herättävät asiakkaasi huomion. 

OTA YHTEYTTÄ

  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotosta :)

DSC02665_sokos_hotel_paviljonki.jpg
bottom of page