top of page
DSC02049_Sokos_Hotel_Alexandra_edited.jpg

VIDEOTUOTANTO

Toteutetaan yhdessä juuri teidän yrityksenne näköinen video - tutustu alta palveluihimme ja ota yhteyttä!

REKRYVIDEOT

Loistava yritys tarvitsee loistavia tekijöitä. Tuntuuko, että sopivia alan ammattilaisia on vaikea löytää? Minkälaisia työtehtäviä teiltä löytyy? Mitkä ovat tärkeimpiä arvojanne? Millainen fiilis vallitsee työpaikalla? Kaikkiin näihin ja muihin kysymyksiin saadaan tehokkaasti vastattua videolla.

Halusit sitten kertoa yleisesti yrityksestänne, työntekijän urapolusta tai tukea tietyn työtehtävän rekryä - me autamme mielellämme. Suunnitellaan juuri teidän brändinne näköiset sisällöt ja laitetaan rekryprosessi rullaamaan!

DSC00750_kamu_syyskuu_2022.jpg
DSC08849_SV_nooralotta_fristads.jpg

MAINOSVIDEOT

Videomainokset ovat nykypäivänä tutkitusti tehokkain kaikista mainonnan muodoista. Liikkuvan kuvan tehokkuus perustuu sen viihdyttävyyteen, sekä kykyyn herättää katsojassaan tunteita ja siten muistua mieleen. Mainosvideossa tuomme yrityksesi äänen esiin aidosti, jotta palvelusi tai tuotteesi pääsevät oikeuksiinsa.

 

Mainostitte sitten tuotteitanne tai erikoisosaamistanne palveluiden muodossa, luova tiimimme loihtivat mainosvideot, jotka eivät jätä kylmäksi.

BRÄNDIVIDEOT

Brändivideoiden ydintarkoitus on viestiä yrityksenne keskeisistä arvoista, persoonallisuudesta sekä edukseen erottuvista ominaisuuksista visuaalisen toteutuksen keinoin. Video kertoo yrityksenne tarinaa luoden tunnesiteitä ja uskollisuutta asiakkaiden keskuudessa, jotka jakavat yhteisiä arvoja kanssanne

 

Hyvä esimerkki brändivideosta fyysisiä tuotteita valmistavalle ja myyvälle yritykselle on vaikkapa selostettu video tuotantoprosessista, josta välittyy huolellisuus, työntekijän hyvinvointi sekä tinkimätön ammattitaito.

DSC09806_LähiTapiola_valmiit_web.jpg
DSC09371_Wella_Shimmering_Wonderland.jpg

Tapahtuma tulossa? Taltioimme tapahtuman kuin tapahtuman videolle tavalla, josta alkuperäinen tunne välittyy. Oli kyseessä sitten festivaali, messut tai markkinat, voitte odottaa videotuotannon ammattilaisiltamme loppuun asti hiottua lopputulosta.

Niin kutsutut "aftermoviet" toimivat viihteen lisäksi mainiosti markkinoinnillisiin tarkoituksiin, jos tapahtuma on tarkoituksena järjestää uudestaan. Mikä muka toimisi paremmin ensivuoden lipunmyynnin kannalta, kuin aftermovie, josta alkuperäinen huikea fiilis välittyy katsojallekkin asti?

TAPAHTUMAVIDEOT

DSC06083_TL_some.jpg

ASIAKKAAN KOMMENTTI

"Alun ideointi ja mukaan hyppääminen sai innostumaan. Lisäpalveluna toteutettu valokuvaus onnistui yli odotusten. Oli myös hienoa, että kuvaukset toteutettiin niin itsenäisesti ja jälki oli laadukasta"

Katri Liukkonen

Viestintäpäällikkö, LähiTapiola Keski-Suomi

OTA YHTEYTTÄ

  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotosta :)

DSC02665_sokos_hotel_paviljonki.jpg
logo_seina kopio.png
bottom of page