top of page

VISUAALINEN
BRÄNDI-ILME

Yhtenäinen visuaalinen brändikokemus on kallisarvoinen kilpailutekijä. Sen avulla saat luotua asiakkaasi silmissä vakuuttavan ensivaikutelman ja piirrettyä mieleenpainuvan muistijäljen. Ehkäpä tunnistat Fazerin sinisen tai Ferrarin punaisen? Tällainen strategian ytimeen kytkeytyvä ilme vahvistaa laadukasta brändimielikuvaa, jolla puhuttelet asiakastasi myös tunnetasolla.

 

Loihdimme yrityksellesi visuaalisen brändi-ilmeen, joka ilmentää sitä, mitä yrityksesi aidosti on. Massasta erottuva ja tunnistettava visuaalinen identiteetti tukee yrityksesi luotettavuutta, lisää sen näkyvyyttä ja buustaa myyntiä. Ammattilaisen uniikin kädenjäljen ansiosta harkittu ja omaperäinen brändi-ilme vakuuttaa asiakkaasi kerrasta, kun hän tekee ostopäätöstä.

Visuaalinen brändi-ilme

Brändi-ilmeen modernisointi

Eikö yrityksesi brändi-ilme vastaa enää tätä päivää? Freesaamme sen modernisoimalla esimerkiksi logon ja muut visuaaliset elementit, kuten värimaailman ja typografian. Hyödynnämme visuaalisia keinoja, jotka istuvat yrityksesi strategiaan ja arvomaailmaan. Kerromme, miten brändi-ilmettä voi hyödyntää myös vaikkapa verkkosivuilla, messumateriaaleissa tai virallisissa dokumenteissa.

DSC01088_LähiTapiola_mökki2.jpg

Brändi-ilmeen kevyt toteutus 

Oletko aloitteleva yrittäjä tai start up -yrittäjä? Tai kaipaako yrityksesi kokonaan uutta ilmettä? Kirkastamme yrityksesi sielun visuaaliseksi brändi-ilmeeksi, joka vastaa nykypäivän trendejä mutta kestää myös aikaa. Yhdessä keskustellen pääsemme käsiksi liiketoimintasi ytimeen, minkä avulla paketoimme yksilöllisen brändi-ilmeen vetäväksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi alusta alkaen.

+ Viimeinen silaus brändi-ilmeelle

Jotta muodonmuutoksen kokenut brändi-ilme on eheä ja raikas, suosittelemme viimeistelemään sen ajantasaisilla brändikuvilla ja -videolla. Ammattilaisen toteuttamat kuvat ja videot välittävät niitä tunteita ja arvoja, joita on pelkästään sanojen avulla vaikeaa kuvailla. Hiottu brändi-ilme kertoo, onko yrityksesi ennemmin maltillinen asiantuntija vai sähäkkä edelläkävijä.

logo_seina kopio.png
DSC07075_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

Video- ja valokuvauskoulutukset somea varten

Neuvomme koulutuksissamme ymmärrettävästi ja yksilöllisesti, miten toteutat itse laadukkaita videoita ja valokuvia yrityksesi sosiaalisen median kanaviin. Saat käyttöösi ammattilaisten inspiroivat niksit, kuinka esimerkiksi video kannattaa editoida ja valokuva rajata. Vaikuttava brändin mukainen video- ja kuvamateriaali vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä ja lisää siten myyntiä. Persoonallinen ote on valttikorttisi somen jatkuvasti kiihtyvässä kilpailussa.

bottom of page