top of page

ASIAKKAAN TARVE

BRÄNDIUUDISTUS, VERKKOSIVUT,
VIDEOTUOTANTO, VALOKUVAUS

Ka-Mu on Karstulalainen pienkonepaja, joka on toiminut jo vuosikymmeniä alallaan. Toiminnan kehittyessä, tämä alueellinen menestystarina kaipasi brändin virkistämistä nykyisen toimintansa ja tasonsa mukaiseksi. Kävimme asiakkaan kanssa kattavasti läpi toiveita ja tavoitteita, jonka jälkeen laitettiin tuumasta toimeen.

Visuaalinen brändi-ilme

Ka-Mun missiona on olla Suomen positiivisin konepaja, ja tämän viestin ulostuomiseen keskityimme projektin jokaisen kohdan toteutuksessa.

MEIDÄN RATKAISUMME

Brändin modernisointi aloitettiin visuaalisen ilmeen uudistamisella ja virkistämisellä. Tähän kuului uusi logo, sekä uudistettu värimaailma, graafiset elementit ja typografia, jota käytetään Ka-Mun verkkosivustoilla ja kaikissa muissakin markkinointimateriaaleissa. Ilmettä haluttiin johtaa pidemmälle, jotta uudistuksen myötä visuaalinen ilme olisi hyödynnettävissä kattavammin niin diginä, painossa kuin somessakin.

 

Verkkosivustot päivitettiin uuteen uskoon brändi-ilmeen modernisoinnin myötä. Verkkosivustojen päivittämisen mukana tuotimme asiakkaallemme myös brändi-videon, joka kiteyttää Ka-Mun tarinan ja tarkoituksen. Myös valokuvat ja muu viestinnällinen sisältö verkkosivustolla uudistettiin ja tekstit selkeytettiin.

Ka-Mun alla toimii Euroopan suurin billet-osien valmistaja BlingFactory, jonka sosiaalisesta medista olemme olleet vastuussa viimeisen kolmen vuoden ajan. Brändiuudistus toimii monikanavaisesti ja Ka-Mun uudet sisällöt ovatkin käytettävissä myös BlingFactoryn somekanavissa.

Ka-Mun missiona on olla Suomen positiivisin konepaja, ja tämän viestin ulostuomiseen keskityimme projektin jokaisen kohdan toteutuksessa.

logo suunnittelu
graafinen suunnittelu
Visuaalinen brändi-ilme
Ka-mu visuaalinen brändi-ilme
DSC07075_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

MITÄ MUUTA ME VOISIMME TARJOTA?

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka herättävät asiakkaasi huomion. 

Tehtyjä töitä

OTA YHTEYTTÄ

  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotosta :)

DSC02665_sokos_hotel_paviljonki.jpg
bottom of page