TIIMIESITTELY

Valloittava tiimi täynnä rehellistä tekemisen paloa, villiä luovuutta ja iskevää osaamista! Me Saari Visualsilla elämme ja hengitämme kameran linssin läpi – rakkaudesta lajiin, niinhän sitä sanotaan. Teemme töitä yhdessä, koska se on yksinkertaisesti kivaa.

DSC00631_SV_henksukuvat_muokattu.jpg

Santeri Saari

Videotuottaja & projektivastaava

Videokuvaus oli minulle rakas harrastus ennen kuin siitä muodostui intohimotyö. Utelias innostus näkyy työskentelytavassani edelleen: ideoin asiakkaan aihioista ennakkoluulottomasti rohkeitakin visioita. Sosiaalisena tyyppinä tykkään jututtaa asiakasta, jotta lopputulos miellyttää varmasti kaikkia osapuolia.

 

Innostun herkästi nollasta sataan, ja niinpä minulla on usein monta rautaa tulessa. Energisyydestä huolimatta pidän ohjat tiukasti käsissäni, kun keskityn kuvaamiseen. Flow-tilassa näen videon käsikirjoituksen jo mielessäni kohtaus kohtaukselta. Hahmotan isotkin kokonaisuudet yhdeltä istumalta.

 

Elän hetkessä ja improvisoin tarvittaessa. Otan lennosta haltuun muuttuvatkin tilanteet, eli osaan heittäytyä niin töissä kuin vapaalla. Työkiireet selätän ennen kaikkea liikkumalla, mökkeilemällä ja matkustelemalla.

Liisa Nykänen

Sisällöntuottaja

Sisällöntuottajan roolissa toimiminen on itselleni ominaista, sillä olen luontainen tekijä. Haluan nähdä tekemisen jälkeni itse. Koen maailman omana luovana pelikenttänä, joka on pullollaan kertomattomia tarinoita. Arvostankin suuresti brändejä, jotka uskaltavat käyttää omaa ääntään ja leikitellä sisällöissään.

 

Olen ennakkoluuloton tyyppi, joka innostuu monenlaisista tehtävistä. Kun minua pyydetään tekemään jotain, josta minulla ei ole ennestään liikaa kokemusta, vastaan “joo, hoituu.” Se, mitä ei vielä tiedetä, tai osata, selvitetään. Näin luon sisältöä sellaistakin aiheesta, joka ei ole ollut itselle ennestään tuttu.

 

Tekijän rooli näkyy töiden ulkopuolellakin: vapaa-ajalla tykkään nollata aivoja omilla pienillä diy-projekteilla, oli se sitten maalaamista tai huonekalujen entisöintiä. Ja toki, välillä ihan parasta on vain maata ja katsoa Netflixistä sen hetken uusinta realityhömppää.

DSC00884_SV_henksukuvat.jpg
DSC00591_SV_henksukuvat.jpg

Henri Järvinen

Kuvaus- ja jälkituotantoassistentti

Editointi on mielestäni jännittävin osuus videotuotannossa, koska silloin raakamateriaali saa lopullisen muotonsa. Sytyn erityisesti siitä, kun saan editointivaiheessa heittää asiakkaan toiveiden sekaan vähän piristävää tvistiä – sellaista, joka saa valmiin videon loistamaan. 

 

Olen meidän kolmikon jokapaikanhöylä, joka hääräilee jälkituotannon lisäksi myös kuvaustilanteissa. Autan tiimiämme aina silloin kun tarvitaan. Luovana persoonana innostun herkästi ja heittäydyn jokaiseen projektiin sata lasissa. Toisaalta rautaiset hermoni takaavat sen, että pysyn viilipyttynä yllättävissäkin hetkissä.

 

Musiikki on henkireikäni, ja rakkaasta harrastuksestani ammennan myös työhöni: videoiden ääniefektien ja taustamusiikin miksaus on siistiä puuhaa. 

Joonas Pekkala

Digimarkkinoinnin harjoittelija

Digimarkkinoinnissa toimin tärkeänä taustavaikuttajana, joka huolehtii siitä, että yrityksen näkyvyys on kohdallaan. Olen päässyt harjoittelun aikana oppimaan paljon uutta yhdistäen teoriaa käytännön tekemiseen. Saari Visuals on itselleni sopiva harjoittelupaikka, sillä täällä on vahva ideoinnin ja innostumisen ilmapiiri.

 

Olemme tutustuneet Santerin kanssa lähes vuosikymmen takaperin yhteisen tekemisen kautta, jolloin molempia kiinnosti kuvata videolle omia harrastuksiaan. Videoiden kerättyä yllättävää suosiota YouTubessa, syntyi palava kiinnostus kuvaamista ja videomarkkinointia kohtaan. Vahvuuksiini kuuluu visuaalinen silmä, joka hahmottaa kokonaisuudet, mutta on myös tarkka yksityiskohdille. Digimarkkinoinnin saralla hyödyn siitä, että olen aina viihtynyt kuin kotonani jatkuvasti kehittyvissä digitaalisissa ympäristöissä.

 

Harjoittelussani pääsen hyödyntämään sitä, että minulla on kyltymätön halu oppia uutta ja soveltaa opittua. Haluan toteuttaa projektini alusta loppuun saakka parhaaksi mahdolliseksi. Minulta löytyy rohkeutta kokeilla ja kokea sekä työajalla että työelämän ulkopuolella. Vapaa-ajallani harrastan extreme-lajeja, kuten laskuvarjohyppyä ja laskettelua.

DSC00623_SV_henksukuvat.jpg

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta :)