TIIMIESITTELY

Valloittava tiimi täynnä rehellistä tekemisen paloa, villiä luovuutta ja iskevää osaamista! Me Saari Visualsilla elämme ja hengitämme kameran linssin läpi – rakkaudesta lajiin, niinhän sitä sanotaan. Teemme töitä yhdessä, koska se on yksinkertaisesti kivaa.

Santeri.jpg

Santeri Saari

Videotuottaja & projektivastaava

Videokuvaus oli minulle rakas harrastus ennen kuin siitä muodostui intohimotyö. Utelias innostus näkyy työskentelytavassani edelleen: ideoin asiakkaan aihioista ennakkoluulottomasti rohkeitakin visioita. Sosiaalisena tyyppinä tykkään jututtaa asiakasta, jotta lopputulos miellyttää varmasti kaikkia osapuolia.

 

Innostun herkästi nollasta sataan, ja niinpä minulla on usein monta rautaa tulessa. Energisyydestä huolimatta pidän ohjat tiukasti käsissäni, kun keskityn kuvaamiseen. Flow-tilassa näen videon käsikirjoituksen jo mielessäni kohtaus kohtaukselta. Hahmotan isotkin kokonaisuudet yhdeltä istumalta.

 

Elän hetkessä ja improvisoin tarvittaessa. Otan lennosta haltuun muuttuvatkin tilanteet, eli osaan heittäytyä niin töissä kuin vapaalla. Työkiireet selätän ennen kaikkea liikkumalla, mökkeilemällä ja matkustelemalla.

Riika Kastelehto

Valokuvaaja & graafinen suunnittelija

Valokuvaus vei minut mennessään jo yläkouluikäisenä. Sittemmin mainostoimistotausta on opettanut minua katsomaan maailmaa myös graafisen suunnittelijan, brändisuunnittelijan ja videokuvaajan silmin. Erikoisalaani on henkilökuvaus, sillä ihmisten tarinat vetoavat minuun.

 

Rakastan työssäni sitä fiilistä, kun pystyn herättämään yrityksen sielun henkiin valokuvien avulla. Siksi kuuntelen ja toteutan asiakkaan toiveet aina pieteetillä. Uskon, että visuaalisesti kauniille kuvalle on löydettävä myös jokin syvempi merkitys. Kun tunne ja järki kohtaavat valokuvassa, lopputulos valloittaa.

 

Valokuvaajana tykkään työssäni vapauden ja rajojen tasapainosta. Niinpä olen luonteeltani luova mutta järjestelmällinen. Erityisesti liikunta sytyttää luovuuteni ja saa ideat versomaan. Sielunmaisemani on tehty valokuvista

Riika.jpg
Hena.jpg

Henri Järvinen

Kuvaus- ja jälkituotantoassistentti

Editointi on mielestäni jännittävin osuus videotuotannossa, koska silloin raakamateriaali saa lopullisen muotonsa. Sytyn erityisesti siitä, kun saan editointivaiheessa heittää asiakkaan toiveiden sekaan vähän piristävää tvistiä – sellaista, joka saa valmiin videon loistamaan. 

 

Olen meidän kolmikon jokapaikanhöylä, joka hääräilee jälkituotannon lisäksi myös kuvaustilanteissa. Autan tiimiämme aina silloin kun tarvitaan. Luovana persoonana innostun herkästi ja heittäydyn jokaiseen projektiin sata lasissa. Toisaalta rautaiset hermoni takaavat sen, että pysyn viilipyttynä yllättävissäkin hetkissä.

 

Musiikki on henkireikäni, ja rakkaasta harrastuksestani ammennan myös työhöni: videoiden ääniefektien ja taustamusiikin miksaus on siistiä puuhaa. 

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotosta :)