PROJEKTIN ALKU

150V JUHLAVUOSI

LähiTapiola Keski-Suomi juhli 150-vuotista polkuaan ja halusi luoda tunteita herättävän videon. Kävimme asiakkaan kanssa toivotut kohderyhmät läpi, joiden perusteella käsikirjoitimme erilaisia hahmoja videon sisälle. Tarinaassa esiintyvät henkilöt luotiin eri tavoilla arkisiksi ja katsojille samaistuttaviksi. Videon jokaisen eri hahmon tarina etenee ja kehittyy hiljalleen, kunnes päättyy lopulta oman näköiseen onnistumiseensa.

DSC01088_LähiTapiola_mökki2.jpg

"Alun ideointi ja mukaan hyppääminen sai innostumaan. Lisäpalveluna toteutettu valokuvaus onnistui yli odotusten. Oli myös hienoa, että kuvaukset toteutettiin niin itsenäisesti ja jälki oli laadukasta"
- Katri Liukkonen, Viestintäpäällikkö

MEIDÄN RATKAISUMME

LUODAAN TUNNELMAA, KERROTAAN TARINOITA

Toteutimme ja organisoimme itsenäisesti kuvauspäivät, joiden materiaaleista loihdimme valmiin yllä näkyvän tuotoksen. 150v juhlavideon lisäksi toteutimme brändikuvauksen, josta asiakas sai kattavan kuvauspankin sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille käytettäväksi. Tuotimme myöhemmin myös extrana lyhyen mainosvideon kuvatuista materiaaleista Jyväskylän keskustassa sijaitsevalle mainostaululle. Oli huippua päästä ideoimaan näin laajaa konseptia - kiitos!

DSC07075_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

MITÄ MUUTA ME VOISIMME TARJOTA?

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka herättävät asiakkaasi huomion. 

OTA YHTEYTTÄ

  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotosta :)

DSC02665_sokos_hotel_paviljonki.jpg