top of page
DSC01088_LähiTapiola_mökki2.jpg

VALOKUVAUS

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka mukailevat brändiäsi ja herättävät asiakkaasi huomion. Viimeistelty lopputulos syntyy ammattitaidon ja visuaalisen silmän yhteispelistä.

DSC07246_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

BRÄNDIKUVAUS

Yrityksesi visuaalinen viestintä on huomattavasti uskottavampaa ja persoonallisempaa, kun luotat ammattikuvaajan näkemykseen. Kuvapankkien valmiit kuvat eivät aina imartele, sillä ne eivät kerro yrityksesi omaa tarinaa. Brändisi sielu herää henkiin vasta autenttisissa valokuvissa.

HENKILÖKUVAUS

Yritys kuin yritys on työntekijöidensä summa. Rohkaisemme tuomaan yrityksesi ainutlaatuiset osaajat esille henkilökuvien avulla, jotta asiakkaasi voi samaistua yrityksesi tekemiseen. Ohjaamme kuvaustilanteessa yksilöllisesti, jotta jokaisella kuvattavalla on luonteva fiilis kameran edessä.

DSC03174_NÄRHI.jpg
GridArt_20220208_113516903.jpg

MAINOSKUVAUS

Tuotteet tai palvelut ovat jokaisen yrityksen ydintä, ja siksi ne kannattaa ikuistaa vetoaviksi kuviksi. Kukaan ei vaikutu päälle liimatuista otoksista, joten etsimme mainoskuviin aina jonkin syvällisemmän merkityksen – sellaisen, joka saa aikaan asiakkaassa wau-efektin.

SOMEKUVAUS

Sosiaalinen media on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Istutamme yrityksesi somekuviin sellaisia hetkiä ja tunnelmia, jotka erottuvat joukosta ja vakuuttavat asiakkaasi. Rehellinen rohkeus on valttikortti somekanavien kuvavirrassa. Kannustamme jatkuvaan somesisältöjen tuotantoon.

DSC04603_AKA_LUOVA_WEB.jpg
DSC09371_Wella_Shimmering_Wonderland.jpg

TAPAHTUMAKUVAUS

Laadukkailla tapahtumakuvilla voit viedä kävijät takaisin siihen hetkeen ja tunteeseen mikä tapahtumassa vallitsi. Pääset välittämään tapahtumasi fiilistä ja tunnelmaa myös uusille potentiaalisille asiakkaillesi. Tee seuraavaan tapahtuman jälkimarkkinoinnista astetta helpompaa. Älä tyydy kuvailemaan sanoilla, niitä tarvitset useita - kuvia vain muutaman.

logo_seina kopio.png
DSC06083_TL_some.jpg

ASIAKKAAN KOMMENTTI

“Santerin kanssa on ilo tehdä erilaisia projekteja. Olipa kyseessä Some sisältö, koulutusvideo, taikka tuotevalokuvaus, Santeri on löytänyt tehtävän punaisen langan hyvin nopeasti. Intohimo työtä kohtaan näkyy aina hyvin korkealaatuisena lopputuloksena.“

Alexander Connal,
Marketing and Market Intelligence Specialist

Moventas Gears Oy

bottom of page