top of page

ASIAKKAAN TARVE

ESITTELYVIDEOT

Keskimaa halusi tuottaa Solo Sokos Hotel Paviljongille ja Original Sokos Hotel Alexandralle esittelyvideot. Toiveissa oli tuoda palvelut sekä molempien hotellien fiilis ja identiteetti esiin. Tavoitteena oli vedota katsojan tunteisiin sekä herättää kiinnostusta hotelleja kohtaan. Materiaalia haluttiin myös pilkkoa osiin palveluittain ja käyttää myynnin tukena sekä verkkosivuilla. Tässäkin projektissa kohderyhmät olivat erittäin tärkeässä roolissa.

“Tarinallisuus videolla auttaa tekemään yrityksen palveluista ja arvoista helpommin lähestyttäviä ja ymmärrettäviä. Hyvä tarinankerronta muuttaa kaukaisilta ja vaikeilta tuntuvat asiat merkityksellisiksi.”

MEIDÄN RATKAISUMME

LUODAAN TARINA, EI MYYNTIPUHETTA

“Ihmiset rakastavat tarinoita, mutta inhoavat myyntipuheita. Hyvin

rakennettu tarina iskee suoraan ihmisten tunteisiin.” Näin aloitimme tarjouksen sisältävän ehdotuksemme Keskimaalle. Kävimme tiimimme kanssa tarkasti läpi asiakkaan tarjoamat tiedot hotellien eri kohderyhmistä ja muusta datasta. Loimme konseptin, joka koostui yhteensä neljästä erilaisesta tarinasta ja hotellivierailusta - kaksi tarinaa per hotelli. Tarinoiden henkilöt valittiin hotellien kohderyhmien perusteella. Paviljongissa vieraili lapsiperhe ja pariskunta, Alexandrassa työmatkalainen ja ystävykset. Tuotimme yhteensä 11 videota asiakkaalle: kaksi esittelyvideota tarinoineen ja yhdeksän erilaista somevideota myynnin tueksi. Oli mahtavaa päästä tähän projektiin mukaan - kiitos luottamuksesta!

DSC07075_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

MITÄ MUUTA ME VOISIMME TARJOTA?

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka herättävät asiakkaasi huomion. 

OTA YHTEYTTÄ

  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotosta :)

DSC02665_sokos_hotel_paviljonki.jpg
bottom of page