top of page

ASIAKKAAN TARVE

REKRYVIDEO, BRÄNDIKUVAT

A.K.A Luova on tasokas parturi-kampaamo Helsingistä, joka kaipasi lisää alan ammattilaisia tiimiinsä. Alalla on kova kilpailu, siksi toiveissa oli tehdä jotain omannäköistä ja aitoa. Asiakkaalle on erityisen tärkeää pitää ydinarvoista kiinni, joten näitä haluttiin tuoda myös sisällöillä esiin. Luovalla on käytössään huikeat tilat Punavuoressa - niitäkin haluttiin esitellä!

"Projektin suunnittelu oli sujuvaa, kommunikaatio helppoa ja vastaukset kysymyksiin saatiin nopeasti. Työskentely oli ammattimaista ja tiimi sai kuvattavat rentoutumaan jännityksestä huolimatta."
- Tuula Jääskeläinen, Omistaja

MEIDÄN RATKAISUMME

YRITYKSEN ARVOJA,
AITOJA HETKIÄ

Suunnittelupalaverin aikana kävimme läpi asiakkaan toiveita, arvoja ja heidän liiketoimintaansa. Keskustelumme pohjalta loimme käsikirjoitukset ja haastattelukysymykset videoihin, kuvaussuunnitelman valokuviin ja aikataulun tuotannolle. Asiakkaalle luotiin rekryvideo työnhakusivustoja, verkkosivuja ja somea varten. Rekryvideon sisälle käsikirjoitettiin kolme lyhyttä somevideota, jotka saatiin taltioitua saman kuvauspäivän aikana. Tämän lisäksi tuotimme kaksi liiketilan esittelyvideota sekä laadukkaan brändikuva-teemaisen valokuvapankin!

DSC07075_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

MITÄ MUUTA ME VOISIMME TARJOTA?

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka herättävät asiakkaasi huomion. 

OTA YHTEYTTÄ

  • Instagram
  • Facebook

Kiitos yhteydenotosta :)

DSC02665_sokos_hotel_paviljonki.jpg
bottom of page