top of page
Software_explosion_brändi-ilme_logo_01.jpg

Software Explosion

Brändi-ilmeen 
modernisointi

ASIAKKAAN TARVE, MEIDÄN RATKAISU

Asiakas on toiminut alallaan jo vuodesta 1994. Software Explosion on IT-alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ohjelmistolisenssiratkaisuja sekä samalla omaa osaamistaan konsultoinnin muodossa.  Liiketoiminta sujuu, mutta ilmettä ei ole päivitetty hetkeen. Toiveissa on ottaa uusia alueita haltuun markkinoinnin saralla, päivittää yritystä modernimmaksi ja pysyä aallon harjalla. Tässä kohtaa me tultiin apuun. 

 

IT-ala muuttuu nopeasti, joten halusimme luoda energisen, eteenpäin menevän ja pehmeillä muodoilla varustetun kokonaisuuden. Pehmeyttä haluttiin tuoda esiin muun muassa helposti lähestyttävyyden takia. Asiakas toivoi, että mahdollisuus konsultointiin ja apuun ohjelmistojen lisenssien kanssa tulisi selkeästi esiin.

 

Tällä hetkellä olemme työstämässä myös asiakkaan verkkosivu-uudistusta. Pian saadaan siis ilme käyttöön!

03_Branding-Identity-Mock-up-V.jpg

"Halusimme uudistaa brändi-ilmeemme samalla, kun uudistamme kotisivumme. Olimme pitkään etsineet oikeaa yhteistyökumppania, joka täyttäisi toiveemme. Tarpeitamme kartoitettiin ja ehdotuksia tehtiin, jotka kuulostivat todella hyviltä. Lopputulos oli parempi, laadukkaampi kuin osasimme arvatakkaan. Yrityksemme uusi ilme tuo hienosti esille meille tärkeitä arvoja. Olimme myös vaikuttuneita uudesta visuaalisuudesta ja aikataulusta, jonka puitteissa saatiin brändiuudistus tehtyä."
- Jari Saari, Toimitusjohtaja

Software_explosion_brändi-ilme_logo.jpg
Software_explosion_brändi-ilme.jpg
Software_explosion_brändi-ilme_desktop.jpg
Software_explosion_brändi-ilme_mock_up.jpg
DSC07075_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

MITÄ MUUTA ME VOISIMME TARJOTA?

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka herättävät asiakkaasi huomion. 

Tehtyjä töitä
bottom of page