DSC02049_Sokos_Hotel_Alexandra_edited.jpg

VIDEOKOULUTUS  VALOKUVAUSKOULUTUS

Koulutuksissa panostamme ymmärrettävyyteen ja siihen, että jokainen yksilö huomioidaan. Miten toteuttaa itse laadukkaita videoita ja valokuvia yrityksesi sosiaalisen median kanaviin? Saat käyttöösi ammattilaisten inspiroivat niksit, kuinka esimerkiksi video kannattaa kuvata ja valokuva rajata. Persoonallinen ote on valttikorttisi somen jatkuvasti kiihtyvässä kilpailussa.

DSC07246_LähiTapiola_valmiit_web.jpg

KOHTI PAREMPIA SOMEKUVIA

Laadukas sisältö nappaa potentiaalisen asiakkaan huomion heti ensimmäisenä ja siksi yrityksen valokuviin on tärkeä panostaa. Haluaisitko ottaa valokuvauksen perusasiat haltuun? Kurssipäivän aikana opettelemme yhdessä yksinkertaisia ja tehokkaita vinkkejä, joita hyödyntämällä saat tehtyä kuvistasi entistä näyttävämpiä ja laadukkaampia. Tulemme oppimaan monipuolisesti kuvaamisesta: sommittelusta ja rajauksesta, mallin ohjauksesta, valaistuksesta sekä jälkikäsittelystä.

KOHTI PAREMPIA SOMEVIDEOITA

Sosiaalisen median ja videoiden merkitys kasvaa kiihtyvää vauhtia. Teknologia kehittyy,  osaamisen taso nousee ja sisältöä pitäisi saada luotua. Olet ehkä kuvannut aikaisemmin jotain puhelimellasi? Kohti Parempia Somevideoita -koulutus vie tekemisesi ja visuaaliset ideasi uudelle tasolle. Tämän yhden päivän koulutuksen avulla opit tuottamaan ja kuvaamaan videoita älypuhelimella mahdollisimman tehokkaasti ja helposti - laadusta silti tinkimättä. Käymme läpi käsikirjoituksen, tekniikan. sommittelun ja rajauksen perusteita ja perehdymme tarkemmin liikkeen lisäämiseen videolla. 

DSC04603_AKA_LUOVA_WEB.jpg
DSC08682_Wella_Shimmering_Wonderland.jpg

RÄÄTÄLÖITY KOULUTUSPAKETTI

Jos yritykselläsi on erityisiä tarpeita tai toiveita, räätälöimme mielellään koulutuksiamme. Haluatpa sitten houkutella uusia asiakkaita tai esitellä yrityksesi toimintaa, kerromme käytännönläheiset vinkit, miten saavutat tavoitteesi omannäköisten videoiden ja valokuvien avulla. Tulemme paikan päälle yritykseesi, jotta pääset hyödyntämään oppeja samantien ja tekemään näyttävää someviestintää ilman ulkopuolisen tekijän palkkaamista.

SOMEKUVAUS

Sosiaalinen media on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Istutamme yrityksesi somekuviin sellaisia hetkiä ja tunnelmia, jotka erottuvat joukosta ja vakuuttavat asiakkaasi. Rehellinen rohkeus on valttikortti somekanavien kuvavirrassa. Kannustamme jatkuvaan somesisältöjen tuotantoon.

DSC04603_AKA_LUOVA_WEB.jpg
DSC08682_Wella_Shimmering_Wonderland.jpg

TAPAHTUMAKUVAUS

Laadukkailla tapahtumakuvilla voit viedä kävijät takaisin siihen hetkeen ja tunteeseen mikä tapahtumassa vallitsi. Pääset välittämään tapahtumasi fiilistä ja tunnelmaa myös uusille potentiaalisille asiakkaillesi. Tee seuraavaan tapahtuman jälkimarkkinoinnista astetta helpompaa. Älä tyydy kuvailemaan sanoilla, niitä tarvitset useita - kuvia vain muutaman.

TUTUSTU TÖIHIMME

DSC06083_TL_some.jpg

ASIAKKAAN KOMMENTTI

“Santerin kanssa on ilo tehdä erilaisia projekteja. Olipa kyseessä Some sisältö, koulutusvideo, taikka tuotevalokuvaus, Santeri on löytänyt tehtävän punaisen langan hyvin nopeasti. Intohimo työtä kohtaan näkyy aina hyvin korkealaatuisena lopputuloksena.“

Alexander Connal,
Marketing and Market Intelligence Specialist

Moventas Gears Oy

OTA YHTEYTTÄ

  • Instagram
  • Facebook
DSC02665_sokos_hotel_paviljonki.jpg
logoseinä.png
lahitapiola_pystylogo_RGB.png
sokoshotels_fb.png
prof-logo-musta-l-pin-kyv-ll--taustalla-keskitetty--kopio--png-d6d2f1b0-4bf9-11ea-a8db-c52