top of page

VIDEOTUOTANTO & VALOKUVAUS

Kerro meille yrityksesi tarina, niin me kerromme, miten siitä voi taikoa rohkeita ja visuaalisesti näyttäviä muistijälkiä. Videot ja valokuvat puhukoon puolestaan.

Kiitos yhteydenotosta :)

VIDEOTUOTANTO

Vuosien kokemus on opettanut meille, miten suunnitellaan, kuvataan ja editoidaan vaikuttavia videoita – olipa kyseessä sitten suuri tai pieni projekti. Kuvaamme aina laadukkaalla ja nykyaikaisella kalustolla. Editoimme ja viilaamme videostasi sellaisen, joka istuu täydellisesti eri viestintäkanaviin ja tarpeisiin.

13-Love.png
SOMEVIDEO

Näyttävä somevideo on loistava keino kertoa yrityksesi toiminnasta elävästi ja omaperäisesti. Sosiaalisen median kanavissa jatkuvuus on tärkeää, ja siksi käsikirjoitamme usein yhden videon sisälle useampia lyhyitä videoita. Näin voimme maksimoida videotuotannon kustannustehokkuuden.

11SV_icon.png
MAINOSVIDEO

Iskevä mainosvideo jää mieleen ja vakuuttaa kerrasta. Parhaimmillaan asiakas on saman tien valmis vetämään ostohousut jalkaansa. Mainosvideossa tuomme yrityksesi äänen esiin aidosti, jotta palvelusi tai tuotteesi pääsevät oikeuksiinsa.

7-Sharing.png
KOULUTUSVIDEO

Nykyään erilaisilla koulutusvideoilla voi tavoittaa tehokkaasti ihmisiä ajasta ja paikasta riippumatta. Videon avulla yrityksesi työntekijät pääsevät ääneen, mikä kehittää firmasi asiantuntijaimagoa. Laadukkaalla koulutusvideolla on pitkä elinkaari.

6-Profile.png
URATARINA

Henkilökohtainen uratarina on mainio tapa kertoa omasta osaamisestasi ja saavutuksistasi. Koska jokaisen urapolku on uniikki, haluamme tuoda sen esille myös videolla. Persoonasi saa näkyä, jotta videon sanoma iskostuu katsojan mieleen.

Fristads työnsankarit - Hakuvideo // Saari Visuals
Saari Visuals

Fristads työnsankarit - Hakuvideo // Saari Visuals

logoseinä.png

VALOKUVAUS

Ideoimme ja kuvaamme yrityksellesi valokuvat, jotka mukailevat brändiäsi ja herättävät asiakkaasi huomion. Viimeistelty lopputulos syntyy ammattitaidon ja visuaalisen silmän yhteispelistä. Haluamme palvella yritystäsi niin, että voimme analytiikan avulla kehittää työnjälkeä aina vain paremmaksi.

6-Profile copy.png
HENKILÖKUVAUS

Yritys kuin yritys on työntekijöidensä summa. Rohkaisemme tuomaan yrityksesi ainutlaatuiset osaajat esille henkilökuvien avulla, jotta asiakkaasi voi samaistua yrityksesi tekemiseen. Ohjaamme kuvaustilanteessa yksilöllisesti, jotta jokaisella kuvattavalla on luonteva fiilis kameran edessä.

6-Profile copy 2.png
SOMEKUVAUS

Sosiaalinen media on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia. Istutamme yrityksesi somekuviin sellaisia hetkiä ja tunnelmia, jotka erottuvat joukosta ja vakuuttavat asiakkaasi. Rehellinen rohkeus on valttikortti somekanavien kuvavirrassa. Kannustamme jatkuvaan somesisältöjen tuotantoon.

6-Profile copy 3.png
BRÄNDIKUVAUS

Yrityksesi visuaalinen viestintä on huomattavasti uskottavampaa ja persoonallisempaa, kun luotat ammattikuvaajan näkemykseen. Kuvapankkien valmiit kuvat eivät aina imartele, sillä ne eivät kerro yrityksesi omaa tarinaa. Brändisi sielu herää henkiin vasta autenttisissa valokuvissa.

6-Profile copy 4.png
MAINOSKUVAUS

Tuotteet tai palvelut ovat jokaisen yrityksen ydintä, ja siksi ne kannattaa ikuistaa vetoaviksi kuviksi. Kukaan ei vaikutu päälle liimatuista otoksista, joten etsimme mainoskuviin aina jonkin syvällisemmän merkityksen – sellaisen, joka saa aikaan asiakkaassa wau-efektin.

bottom of page