Edit_FlatLayInstagram.jpg

SOME HALTUUN -PAKETIT

ANNA MEIDÄN HOITAA SOSIAALISEN MEDIAN PALVELUT PUOLESTASI

"Sosiaalisessa mediassa onnistumiseen vaaditaan aktiivista päivittämistä ja pitkäjänteisyyttä. Näkyvyyden kasvattaminen tyhjästä ei tapahdu yön ylitse ja ylläpito saattaa vaatia yllättävän paljon ajallisia resursseja. Samaan aikaan läsnäolo eri alustoilla on erittäin tärkeää yrityksille näkyvyyden puolesta ja verrattavissa jopa kotisivujen olemassaoloon. Palvelupakettimme suunniteltiin alusta alkaen silmällä pitäen asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita, jotka kertoivat meille tarvitsevansa sosiaalisen median palveluita johtuen ajan, ideoiden tai tulosten puutteellisuuden johdosta".

Oletteko kiinnostuneita saavuttamaan näkyvyyttä brändillenne ja tuotteillenne sosiaalisessa mediassa läsnäolon kautta, mutta aika ei tunnu riittävän tilien aktiiviseen ylläpitoon? Tai ehkä olette jo kokeilleet päästä vauhtiin eri sosiaalisen median kanavissa, mutta päivittäminen tökkii ideoiden puutteeseen tai vajavaisten tulosten aiheuttamaan hämmennykseen?

Uunituoreen Some Haltuun -palvelukokoelmamme ratkaisut hoitavat sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja ylläpitoon liittyvät palvelut puolestanne. Somen ulkoistamisen avulla voitte säästää ideointiin, kuvaamiseen ja ylläpitoon kuluvat panostukset ydinosaamiseenne. Kuten muissakin tarjoamissamme visuaalisen sisällön palveluissa, palvelumme sisältävät  lupauksen siitä, että materiaalin laatu ja luovuus sisällön ideoinnissa ovat vain ja ainoastaan huippuluokkaa. 

Katso Some haltuun -palvelupakettien tarkemmat sisällöt ja alustavat hinnat alta. Toimithan pian, sillä voimme tarjota ja ylläpitää paketteja vain rajoitetulle määrälle asiakkaita.

DSC09590_SV_pastoripike.jpg
40_Peltsit2020_koevedos.jpg

Ylläpito -paketti (alk. 490€)

Ylläpitopaketin perusideana on, että päivitettävät materiaalit tulevat asiakkaalta ja me puolestaan hoidamme säännöllisen päivittämisen puolestanne.

Sisältö:

- Valittujen sosiaalisten medioiden tilien ylläpito (max.2)

- Aloituspalaveri + tavoitteiden määrittämän strategian valinta

- Kuukausittainen suunnittelupalaveri

- Toimitettujen materiaalien jälkikäsittely julkaisemista varten

- 4-12 julkaisua/kk teksteineen

- Vuorovaikutus julkaistaessa

- Julkaisujen nosto tarinoihin

- Tulosten analysointi -> raportti 3kk välein

Materiaalit -paketti (alk. 550€)

Materiaalit -paketin perusideana on, että kuvaamme ja toimitamme ammattitason materiaalit puolestanne ja itse päivittäminen jää teille.

Sisältö:

- Aloituspalaveri + strategia

- Kuukausittainen suunnittelupalaveri (ideointi)

- Yksi kuvauspäivä per kuukausi 3-6h

- Toimitettavien materiaalien jälkikäsittely julkaisemista varten

- Valmiiden materiaalien palautus viikon sisällä (kuva/videopankki)

Materiaalit -paketin materiaalit voivat olla joko pelkästään kuvia tai videoita, tai sovittu yhdistelmä kumpaakin. Nyrkkisääntönä hintakehitykselle on, että mitä videopainotteisempi tilaus on, sitä korkeammaksi hinta muodostuu työtuntiemme lisääntyessä:

Valokuvilla:

- 12-30kpl/kk

Videoilla:

- 3-9kpl/kk

(alk. 550€)

(alk. 1250€)

DSC06750_SV_brändikuvat.JPG
DSC08883_TikkaSpikes_valmiit.jpg

All-Inclusive -paketti (alk. 1250€)

All-Inclusive paketti, somepakettiemme kuningas sisältää sekä materiaalit, että päivittämisen puolestanne. Paketin tilattuanne teille ei jää lainkaan panostuksia sosiaalisen median eteen, vaan voitte keskittyä olennaiseen ja seurata, kuinka saamme näkyvyytenne kasvuun.

Sisältö:

- Aloituspalaveri + tavoitteen määrittämän strategiaan valinta

- Kuukausittainen suunnittelupalaveri (ideointi)

- Yksi kuvauspäivä per kuukausi 3-6h

- Materiaalien jälkikäsittely julkaisemista varten

- 4-12 julkaisua/kk teksteineen

- Julkaisujen nosto tarinoihin

- Tulosten analysointi -> raportti 3kk välein

+ Mahdollisuus vaikuttajamarkkinointiin! Kysy lisää.

VOIT TUTUSTUA TYÖNJÄLKEEMME SEURAAVISTA LINKEISTÄ:

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube